路地裏割烹

飾り気のない外観で、静かにくつろげる空間に。

 

 


人通りの少ない裏筋にひっそりと佇んでいます。

場所は岡山駅から南へ走る表通りから、一本裏筋に入ります。

ひと気の少ないことから、サイン等の飾りを極力排除し、外観よりも内部にいるお客様が静かにくつろげる空間をめざしました。

背の低い玄関扉をくぐると、簀の子状の廊下が広がり、そこから各席にアプローチします。御座敷簾で半個室空間となっている座敷席で、月ごとに替わる季節ごとの旬の食材を使用したコース料理をお楽しみいただけます。


Simple external appearance,quiet,comfortable space.

It's standing quietly in an alley behind the main street.

Located at the back of the main street runs north of Okayama Station.Because of its unfrequented surroudings we aspired to creating a quiet and comfortable space for guests by minimizing the exterior such as shop sign.

Entering the low front door there lays the slatted wooden corridor leading to the semi-private dining rooms with tatami flooring, partitioned with a Japanese style bamboo blind.Monthly course meals made with seasonal ingredients of all four seasons can be enjoyed there.
 


rojiura_1

 

rojiura_2

 

rojiura_4

 

rojiura_6

 

rojiura_7

 

rojiura_8

 

Project Data

General constructors : Hachiichi Construction
Photographer : Kei Sugino